Aanstaande trips

 

Data van aanstaande trips worden aangekondigd via de facebook-pagina of de interne mailinglijst. 

Zit jouw emailadres daar nog niet in, gebruik dan het contactformulier op deze website.

We voegen je dan toe aan de mailinglijst. Telkens wanneer er een activiteit wordt georganiseerd, brengen we de mensen op de hoogte. Occasioneel gebeurt er ook een andere melding.  

We vertrekken met de "Albatros" om 7.45u vanaf de Hendrik Baelskaai te Oostende

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Print

 


De kostprijs om op deze dag een Noordzeesafari te beleven bedraagt momenteel 65€.

Hoe schrijf je je in voor deze safari?

Gebruik het contactformulier om je te laten opnemen in onze mailinglijst. We brengen je dan op de hoogte van een aanstaande trip. Je zal dus maximaal 3 à 4 keer jaar een email ontvangen. 

Wie mee op zee wil gaan op de eerstvolgende trip, zal dat kenbaar moeten maken voor het invullen van een formulier. De eerste 50-55 mensen die het formulier invullen, krijgen een uitnodiging tot betaling. Pas als de betaling is gebeurd, is de inschrijving effectief. Als de betaling niet gebeurt binnen de voorziene tijdspanne (ca. 1 week), zal de plaats opengesteld worden voor andere mensen. Alvorens u in te schrijven, neem de informatie op deze website (o.a. Belangrijke opmerkingen) goed door.

Bemerk dat wij niet kunnen garanderen dat er (echte) dolfijnen worden gezien. Er wordt gebruik gemaakt van recente informatie over aanwezigheid van dolfijnen om gericht te zoeken - maar deze zeezoogdieren verplaatsen zich onder water én snel, en ook weersomstandigheden spelen een rol.

 

Wenst u als groep een trip te reserveren (al of niet op een reeds geplande datum), vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.